Hoe te gebruiken?

B-sure is een innovatief product voor het aanbrengen van een hoogwaardige, duurzame water- en vuilafstotende laag om de vezels van diverse textielsoorten, met behoud van de ademende eigenschappen. De levensduur van het materiaal van uw meubel wordt hiermee verlengd.

B-Sure spray

Begin bij de belangrijkste gebruiksoppervlakten van het meubel, zoals de zitting, armleuningen en hoofdsteun. Op een afstand van 30 – 40 cm het te behandelen materiaal insprayen en goed laten drogen voor gebruik. Droogtijd van enkele uren (bijvoorbeeld insprayen voor het naar bed gaan) voor het beste resultaat. 

Voor de beste bescherming tegen een vlek en morsen op uw meubel is het van belang dat u direct uw meubel in sprayt. Vlekken zullen minder snel hechten aan de bank. Een eventuele herhaling van de behandeling versterkt de waterafstotende eigenschappen.

B-Sure cleaner

Het product sprayen op de te reinigen oppervlakte en in laten werken. Eventueel afnemen met een natte spons en daarna droogdeppen. Afhankelijk van de vervuiling behandeling herhalen voor het beste resultaat.